Priser öppna klasser

Klass

Ordinarie pris

Rabatterat pris

 1 klass (köps på Shalan) 250 SEK 250 SEK
 5-kort (giltigt 3 mån från inköp) 1 000 SEK Köp 850 SEK Köp
 10-kort (giltigt 3 mån från inköp) 1 700 SEK Köp 1 500 SEK Köp
20-kort (giltigt 6 mån från inköp) 2 700 SEK Köp 2 400 SEK Köp
 Veckokort (gäller 7 sammanhängande dagar, köps på Shalan) 600 SEK 600 SEK
 Månadskort (30 dagar) 1 500 SEK Köp 1 350 SEK Köp
3-Månaderskort 1 250 SEK/mån Köp 1 100 SEK/mån Köp
6-Månaderskort 1 000 SEK/mån Köp 850 SEK/mån Köp
12-Månaderskort  800 SEK/mån Köp 700 SEK/mån Köp

Köp online

Skapa konto

Du köper ditt kort för Öppna klasser via den här sidan. Första gången du handlar behöver du registrera ett konto. När du fyllt i dina personuppgifter väljer du ett lösenord som du sedan använder för att logga in på ditt konto. På ditt konto samlas all historik om dina bokningar och köp. Där har du också tillgång till kvitton och annat underlag du behöver för tex friskvårdsbidrag. Obs! Bokningssystemet accepterar inte å,ä och ö, byt ut dessa mot a och o. 

Kortet

När du handlat ett kort via hemsidan får både du och vi en bekräftelse på mailen. Vi gör iordning ditt kort i förväg och du hämtar ut det när du kommer. Ta med kortet varje gång du yogar och lägg i lådan till vänster om dörren inne i yogasalen.

Köp på Shalan

Enskild klass och Veckokort

Om du är på tillfälligt besök och vill betala för en enskild klass eller köpa veckokort behöver du inte skapa ett konto. Dessa kan du handla på plats i Shalan i samband med klass. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och inte kontanter. Vi använder inte heller swish eller skickar fakturor.

Friskvårdskuponger och Presentkort

Vi tar emot Friskvårdskuponger (endast från denna leverantör). Vi säljer också Presentkort. Om du vill betala med Friskvårdskuponger eller handla/betala med Presentkort löser vi det på plats i Shalan. Vi finns tillgängliga 30 min innan och efter klass eller block om klasser. Kontakta oss på mailen om du vill komma en annan tid.

Rabatter/Betalningsvillkor

Rabatter

Rabatten gäller för pensionärer, långtidssjukskrivna (min 3 mån), studenter med giltigt Mecenatkort samt ungdomar 13-18 år.
Kvalificerar du för rabatten, välj det rabatterade priset när du handlar och visa upp ditt intyg när du kommer för att hämta ut ditt kort.

Betalningsvillkor öppna klasser

Vi ber dig att noga läsa igenom vilka villkor som gäller innan du genomför ditt köp eller bokning. Av praktiska skäl såväl som av hänsyn till övriga deltagare gör vi inga undantag från dessa. Detta gäller oavsett anledning (flytt, graviditet, jobbsituation eller annat). Villkoren finns specificerade både här på hemsidan och på bokningssidan.

Boknings- och betalningsvillkor