Köpsida Öppna klasser

Under hela 2020 erbjuder vi extra tid vid köp av periodkort!
Du som köper ett 12-månaderskort får en extra månad helt gratis! Och för dig som vill ha ett 6-månaders blir det två extra veckor samt en av våra egna inplastade guider över Ashtangayogans första serie. Passar det bättre med 3-månaders, så bjuder vi på en extra vecka + en guide.

Klass

Ordinarie pris

Rabatterat pris

 1 klass (köps på Shalan) 250 kr 250 kr
 5-kort (giltigt 3 mån från inköp) 1 000 kr Köp 850 kr Köp
 10-kort (giltigt 3 mån från inköp) 1 700 kr  Köp 1 500 kr  Köp
10-kort Meditation/Pranayama (giltigt 6 mån från inköp) 500 kr Köp 450 kr Köp
1 klass Meditation/Pranayama (köps på Shalan) 90 kr 90 kr
10-kort Lunch yoga (giltigt 6 mån från inköp) 900 kr Köp 450 kr Köp
20-kort (giltigt 6 mån från inköp) 2 700 kr  Köp 2 400 kr  Köp
 Veckokort (gäller 7 sammanhängande dagar, köps på Shalan) 600 kr 600 kr
 Månadskort (30 dagar) 1 500 kr Köp 1 350 kr Köp
3-Månaderskort (+ 1 extra vecka under 2020) 1 250 kr/mån Köp 1 100 kr/mån Köp
6-Månaderskort (+ 2 extra veckor under 2020) 1 000 kr/mån Köp 850 kr/mån Köp
12-Månaderskort (+ 1 extra månad under 2020)  800 kr/mån Köp 700 kr/mån Köp

Köp online

Skapa konto

Du köper ditt kort för Öppna klasser via den här sidan. Första gången du handlar behöver du registrera ett konto. När du fyllt i dina personuppgifter väljer du ett lösenord som du sedan använder för att logga in på ditt konto. På ditt konto samlas all historik om dina bokningar och köp. Där har du också tillgång till kvitton och annat underlag du behöver för tex friskvårdsbidrag. Obs! Bokningssystemet accepterar inte å,ä och ö, byt ut dessa mot a och o. 

Kortet

När du handlat ett kort via hemsidan får både du och vi en bekräftelse på mailen. Vi gör iordning ditt kort i förväg och du hämtar ut det när du kommer. Ta med kortet varje gång du yogar och lägg i lådan till vänster om dörren inne i yogasalen.

Köp på Shalan

Enskild klass och Veckokort

Om du är på tillfälligt besök och vill betala för en enskild klass eller köpa veckokort behöver du inte skapa ett konto. Dessa kan du handla på plats i Shalan i samband med klass. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och inte kontanter. Vi använder inte heller swish eller skickar fakturor.

Friskvårdskuponger och Presentkort

Vi tar emot Friskvårdskuponger (endast från denna leverantör). Vi säljer också Presentkort. Om du vill betala med Friskvårdskuponger eller handla/betala med Presentkort löser vi det på plats i Shalan. Vi finns tillgängliga 30 min innan och efter klass eller block om klasser. Kontakta oss på mailen om du vill komma en annan tid.

Rabatter/Betalningsvillkor

Rabatter

Rabatten gäller för pensionärer, långtidssjukskrivna (min 3 mån), studenter med giltigt Mecenatkort samt ungdomar 13-18 år.
Kvalificerar du för rabatten, välj det rabatterade priset när du handlar och visa upp ditt intyg när du kommer för att hämta ut ditt kort.

Betalningsvillkor öppna klasser

Vi ber dig att noga läsa igenom vilka villkor som gäller innan du genomför ditt köp eller bokning. Av praktiska skäl såväl som av hänsyn till övriga deltagare gör vi inga undantag från dessa. Detta gäller oavsett anledning (flytt, graviditet, jobbsituation eller annat). Villkoren finns specificerade både här på hemsidan och på bokningssidan.

Boknings- och betalningsvillkor