• Meditation 4-veckors kurs

Vår meditationskurs under ledning av Pake Hall passar alla som är nyfikna på vad meditation är. Den är också perfekt för dig som mediterat tidigare men vill ha stöd och inspiration till att komma tillbaka igen, eller behålla kontinuiteten i ditt sittande.

Under kursen går vi igenom meditationens grunder. Vi utforskar olika typer av sittställningar och gående meditation och kikar närmare på vad mindfulness egentligen är. Du kommer att introduceras till olika typer av meditation och få med dig verktyg till att hantera sånt som kommer upp både när vi sitter och i livet i stort, t ex obehag eller svårighet att koncentrera sig.

Efter kursens slut kan du om du så vill fortsätta meditera med oss på våra öppna klasser. Också dessa leds av Pake och du kommer att känna igen det vi gått igenom under kursen på samma gång som du har möjlighet att fördjupa din praktik.

Pake Hall är mindfulnesslärare med lång erfarenhet inom den zenbuddhistiska traditionen. Han är en väldigt omtyckt lärare och våra tidigare meditationskurser har varit mycket uppskattade och rekommenderas varmt av dom som deltagit.

Meditationskurs

Datum: Ingen ny kursstart planerad för närvarande. Maila gärna för mer info.

Tid: Söndagar 13-14.30

Lärare: Pake Hall

Pris: 1 000 kr

Läs mer om de öppna meditationsklasserna