• Temaklasser

Våra temaklasser djupdyker i olika spännande delar av vår praktik. Här finns utrymme att ägna lite mer tid åt t ex tekniska aspekter av vår yoga praktik, titta mer på detaljer i specifika ställningar, eller få mer input kring andningen eller den meditativa attityden till praktiken.

Sūryanamaskāra revisited…

Handen på hjärtat – vad tycker du egentligen om Solhälsningarna? Några av oss älskar dom, men visst – du är inte ensam om du då och då känner lite motstånd och mest av allt upplever dom som en ”transportsträcka” inför den ”verkliga yogan”. Så…vad göra? Tanken på att släppa den strikta Ashtanganyogan och börja med någon annan yogaform där solhälsningarna inte är så många eller åtminstone inte ligger precis i början av passet har slagit dig. Men så gillar du ju Ashtangan ändå. Lösningen är nära – kom och bli vän med fienden!

Tid: Söndag 27 oktober 11.30 – ca 13

Pris: ordinarie: 400 kr

Pris för student och dig med 3-, 6- el 12-mån kort: 300 kr

Lärare: Olle

Till bokning

Fulltecknad! Maila till info@ashtanga för väntelista!

Śirṣāsana: Huvudståendet

Śirṣāsana, eller huvudståendet kallas ofta för “kungen av ställningarna”, och den kan vara både rolig och utmanande, men kanske också kännas långt borta och lite läskig. På denna temaklassen lär vi oss hur vi kan närma oss denna ställning successivt och bygga ett starkt fundament för den så att vi kan få tillgång till alla dess positiva effekter. Under klassen kommer vi titta närmare på viktiga anatomiska och biomekaniska principer, men också på en mängd olika variationer för alla nivåer, så att huvudståendet kan göras säkert och utan risk för skador.

Tid: Onsdag 6 november 19.15 – ca 20.45

Pris: ordinarie: 400 kr

Pris för student och dig med 3-, 6- el 12-mån kort: 300 kr

Lärare: Olle

Till bokning

OBS! Fåtal platser kvar!