• Nivå 2

Den här kursen är för dig som gått vår Nivå 1 kurs eller har motsvarande kunskaper med dig från annat håll. Under kursens gång går vi vidare från den stående sekvensen och introducerar de första sittande ställningarna samt fler av de avslutande. Vi kikar också närmare på hur Ashtangasystemet är uppbyggt och lär oss mer om andningens betydelse i yogan. Nivå 2 kursen inkluderar ett 5-kort för öppna klasser.

Upplägg

Nivå 2 kursen är en naturlig fortsättning för dig som gått vår Nivå 1 kurs eller har motsvarande erfarenhet från annat håll. Som alltid i ashtangayogan börjar vi från början med solhälsningar och stående ställningar men här med lite mer flöde, för att sedan gå vidare till att introducera några av de sittande ställningarna och fler avslutande. Som alltid utgår du från de variationer eller anpassningar som passar dig och får hjälp när du behöver.

Nivå 2 kursen inkluderar ett 5-kort för öppna klasser som du är välkommen att använda parallellt med kurstillfällena på det sätt som passar dig bäst.

Aktuella kurser Nivå 2 våren 2020

Måndagar 19.15-20.45

Kursen med start 27 januari är fulltecknad!
För väntelista, maila oss på info@ashtanga.se

27 januari– 16 mars – till bokning 

20 april – 8 juni till bokning 

Lärare: Olle

Pris: 1.750 kr* (student 1.550 kr) – inklusive 5-kort för Öppna klasser (värde 1000 kr) att använda inom ramen för kursomgången. 

*Missade gånger kan tas igen när som helst inom ramen för kursomgången på någon av Nivå 1-kurserna eller på valfri öppen klass, tex Ledd stående & Mysore.