privatlektioner

Mindfulness Flow Yoga

Mjuk och flödande yoga i Göteborg. Mindfulness Flow Yoga är en mjuk och lugn form av yoga som passar dig som kanske upplever att Ashtanga är lite för kraftfullt och intensivt, men längtar efter mer flöde och rörelse än i Yinyoga.

Mindfulness Flow Yoga

Detta kan vara kursen för dig som letar efter en meditativ, lugn och mjukt flödande form av yoga! I Mindfulness Flow Yoga rör vi oss i något mellan Ashtanga och Yinyoga, men en guidning fokuserad på närvaro i kropp och andetag.

Även om vi alltid säger att du kan göra vilken yoga som helst med just den kropp du har, så passar det ibland bättre men en tydligt modifierad serie som leds i ett lugnt tempo. Därför har vi tagit fram den här formen som är starkt influerad av Ashtanga, Yin Yoga, Mindfulness och buddhistisk filosofi och meditation.

Mindfulness Flow Yoga passar dig som kanske är lite äldre, eller känner dig lite stel eller ur form. Eller kanske du har någon lättare skada som gör att du inte vill belasta kroppen för mycket? Det är så klart en utmärkt form av yoga även för dig som är rörlig och stark, men som vill praktisera en flödande form med ganska lugnt tempo där vi får hjälp att stilla sinnet.

I Mindfulness Flow Yoga praktiserar vi andningstekniker, olika pranayama, samt en serie av ställningar som börjar med modifierade solhälsningar, sedan följer stående ställningar och avslutas med några sittande och liggande ställningar. Vi rör oss lugnt med vårt andetag i och mellan ställningarna.

Mindfulness Flow Yoga

Datum: 28 november – 19 december

Tid: onsdagar kl 19.15-20.45

Lärare: Pake

Pris: 950 SEK – Boka här!