• Introduktion till Ashtanga

Vår Introduktion till Ashtanga passar både dig som är helt ny i yogan, och dig som yogat tidigare men inte på Shalan. Klassen är upplagd som en ca 4 timmars workshop och genomförs antingen över en eller två dagar. Den riktar sig till dig som i första hand är sugen på att prova på, och kanske är mer intresserad av att gå en längre kurs framöver, eller börja praktisera hos oss på våra öppna klasser.
När du gått den här kursen får du möjlighet att under terminen gå våra längre Nivå 1, 2 eller 3 kurser till rabatterat pris, alternativt köpa ett klipp-kort för öppna klasser med en bra rabatt.

Vi går igenom Ashtangayogans grundläggande tekniker och introducerar solhälsningar, stående ställningar och en kortare avslutande sekvens.  Tempot är lugnt och vi varvar yoga på mattan med lite yogafilosofi, andningsövningar och utrymme för frågor. På endags kursen tar vi också en kort paus då vi bjuder på frukt och te.

Kursen är tänkt som en introduktion till Ashtanga och att göra dig som är nybörjare bekant med de inledande ställningarna och rörelserna. För dig med tidigare erfarenhet från annat håll är klassen ett sätt att prova på hur det är att yoga på Shalan. Även du som yogat hos oss tidigare är varmt välkommen att vara med på denna klass. Oavsett om du haft ett längre eller kortare uppehåll från yogan är den här klassen ett lätt sätt att bli påmind om grunderna och få inspiration till att komma igång igen.

Vi går också igenom om hur det fungerar att yoga på Shalan och du har möjlighet att stämma av med oss direkt efter kursen om vilken väg som passar bäst just för dig.

Intro till Ashtanga våren 2020

Kursdatum: 

Tisdag 14 januari  & torsdag 16 januari kl 19.15 – 20.45  – till bokning

Lärare: Olle

Pris: 450 kr (ger rabatt på en av höstens Nivå 1 eller Nivå 2 kurser.)

Till bokning