• Nivå 3

Vår Nivå 3 kurs vänder sig till dig som gått våra Nivå 1 & 2 kurser eller har motsvarande erfarenhet från annat håll. På kursen repeterar vi det vi lärt oss tidigare samt introducerar en del nytt. Vi går också igenom allt om hur de öppna klasserna, och då speciellt Mysore-style klasserna, fungerar för att göra övergången till dessa så lätt som möjligt.

Upplägg

Vår Nivå 3 kurs består av 4 tillfällen som du kan gå som de är eller kombinera med olika typer av kort för Öppna klasser till fördelaktigt pris! Kursen är en naturlig fortsättning på våra Nivå 1 och 2 kurser; vi utgår från det vi lärt oss tidigare men leder den delen av sekvensen i lite mer flöde, för att sedan introducera fler sittande och avslutande ställningar. Vi går också igenom grundläggande principer inom yogaanatomi som är till stor hjälp för alla som vill ta sin yoga vidare långsiktigt på ett säkert sätt.

Precis som tidigare finns inget krav på att du ska kunna göra yogan på något särskilt sätt, utan du väljer som alltid den variation som passar dig. Under kursen kommer du, som vill, få mer individuell assistans än tidigare och vid varje tillfälle ges utrymme för att stämma av sånt som kanske dykt upp under veckan, t ex funderingar om Mysore-style formatet, hur man vet när det är dags att lägga till fler ställningar eller annat.

Nivå 3 kursen är en flexibel kurs som riktar sig lika mycket till dig som precis gått vår Nivå 1 och 2 kurs, som till dig som har Ashtangaerfarenhet sedan tidigare – från Shalan eller annat håll – och vill komma igång på våra öppna klasser på ett lätt sätt. Den passar också dig som redan yogar eller har yogat tidigare på öppna klasser men vill få stöd i att etablera eller hitta tillbaka till en kontinuitet.

Anpassning pga Corona: Kurserna kommer att genomföras som planerat, men vi har begränsat gruppstorlek mer än vanligt. Dessutom kommer vi att livestreama varje kurstillfälle om någon som anmält sig inte kan delta på plats. Skulle Shalan tvingas att stänga under perioden kommer kurstillfället under denna period att göras online.

Dessutom förlänger vi möjligheten att ta igen missade kurstillfällen till och med 31 juli på öppna klasser.

Aktuella kurser Nivå 3 våren 2020

Söndagar 11.15-13

10 maj – 7 juni – till bokning

Lärare: Olle

Pris – välj mellan alternativen nedan.

Alternativ 1: Nivå 3 endast kurs 4 tillfällen *: 1000 kr (Rabatterat pris 850 kr**)

Alternativ 2: Nivå 3 inklusive 10-kort (värde 1700 kr giltigt 3 mån): 2000 kr (Rabatterat pris 1750 kr**)

Alternativ 3: Nivå 3 inklusive 20-kort (värde 2700 kr giltigt 6 mån): 3000 kr (Rabatterat pris 2650 kr**)

*Missade gånger kan tas igen när som helst inom ramen för kursomgången på Nivå 1, Nivå 2 eller öppna klasser.

** Rabatten gäller för pensionärer, långtidssjukskrivna (min 3 mån), studenter med giltigt Mecenatkort samt ungdomar 13-18 år.