just nu

TERMINSSTART!

Höstens klasser drar igång den 11 augusti - se schemat här!
______________

HELG-INTRO 16-17 augusti 

Platser kvar på Helg-Intro - läs mer! 
______________

KURSSTARTER VECKA 35!

8-veckorskurser på Nivå 1 och Nivå 2 - läs mer!
______________

24-25 AUGUSTI - MIKKO ÄR PÅ SHALAN! 

Funderar du på att följa med till Thailand? Mikko hälsar på och undervisar gratis! Shalan bjuder på söndagsfrukost -  läs mer! 
______________

VINTERRETREAT I THAILAND

Join Olle and Mikko Seppinen on Koh Samui jan 17-31, 2015.

More info!
______________

temaklasser, workshops & retreats

temaklasser   workshops    retreats

temaklasser

Smått och gott för alla nyfikna! Att komplettera vardagsutövandet med temaklasser som möjliggör djupdykningar i valda aspekter av yogan är ett utmärkt sätt att behålla inspirationen och komma vidare i yogan. Flera gånger per termin träffas vi och utforskar tillsammans - kom gärna med förslag och önskemål på nya teman!

Det är svårt att behålla nybörjarens sinne men desto lättare att falla in i gamla mönster och låta autopiloten köra igenom passet på mattan åt oss :) Var modig, testa nytt och ifrågasätt gammalt! Även vi som yogat mycket, duktigt och länge kan alltid lära mer genom att återkomma till utgångspunkterna. Om och om igen.

Ibland skriver vi en rekommendation på lämplig minsta erfarenhet för att vara med på klasserna - i yogan är inget hugget i sten, du kan alltid vara med om du hållit på mer än så och har du mindre erfarenhet men är nyfiken är du välkommen i alla fall.
_____________________________________________________________________________________

"Sommarspecial" - privatpaket

2 privatlektioner, yogaplan & sommarkort

Vill du få extra inspiration eller vägledning samt stöd i att hålla i yogan under sommaren? Under våren och sommaren finns möjlighet att kombinera privatlektioner med sommaryoga på shalan. Du får två individuella lektioner och om du så vill hjälp med att lägga en plan för din yoga under sommaren samt ev uppföljning. Utöver det är du välkommen på samtliga öppna klasser på sommarschemat som sträcker sig from vecka 25-32. Privatlektionerna hålls av Olle. 

Sommarspecial: 

  • 2 privatlektioner à 1,5 h under perioden fram till och med 10 augusti (ord.pris 800 kr/h)

  • Sommarkort - samtliga klasser under perioden 16/6 - 8/8 (värde 2 000 kr)

  • Individuell yogaplan (för den som vill)

Pris: 3 200 kr

Vid intresse: Prata med Olle direkt på shalan eller hör av dig till oss via mail eller telefon. 

 

_____________________________________________________________________________________

workshops och fördjupningar

Workshops är ofta intensiva, varma och lite pirriga och ibland omtumlande, förvirrande och utmattande. Vilket är helt i sin ordning! Vi bjuder regelbundet in våra egna samt andra spännande lärare att bidra med sin kunskap och ge perspektiv på yogan. Flera av de lärare som gästat shalan är välkända namn i yogavärlden med lång och gedigen erfarenhet - missa inte chansen att möta dem här på hemmaplan!

Sedan en tid tillbaka arrangerar vi även workshops där undervisningen hålls av Olle tillsammans med inbjuden lärare. Dessa har blivit mycket uppskattade och inspirerande inte bara för deltagarna - för den som undervisar är det lika lätt som i alla andra sammanhang att följa bekväma mönster och välja det säkra före det osäkra. Vid gemensam undervisning händer en massa spännande som ibland utmanar vårt sätt att se och tänka om saker, det tror vi är nyttigt!  

_____________________________________________________________________________________

17-31 JANUARI 2015 - YOGA RETREAT KOH SAMUI, THAILAND

Olle & Mikko is once again hosting a retreat at beautiful Samahita retreat center on Koh Samui in Thailand:)
This year we will extend the retreat to a full 2 weeks (14 days), but with a one week option. Registartion is being handled through Mikkos website, so use this link for more info and registration!
 

______________________________________________________________________________________