• Pranayama

Pranayama är den fjärde av ashtangayogans åtta delar och handlar om tekniker som syftar till att balansera sinnet via andningen. En form av pranayama är Ujjayi, den andningsteknik vi använder oss av genomgående när vi praktiserar ashtangayogans serier av ställningar. Förutom Ujjayi finns en rad andra pranayamatekniker, alla med olika syften och effekter. Vissa metoder använder vi för att lugna sinnet, medan andra ger oss mer energi. Pranayama kan utövas av alla. Vi riktar uppmärksamheten mot andetaget och lär oss successivt att förlänga, styra eller hålla det på olika sätt och i den takt som passar oss.

Privatlektioner

Pranayama lärs i första hand ut individuellt av Olle. Du som är nybörjare får med dig grundläggande tekniker och hjälp att etablera en rutin som passar just dig och du som har tidigare erfarenhet får hjälp att ta din praktik vidare.

Bokningsbara tider: Tisdagar och torsdagar mellan 11-15

Pris: 

1 lektion (ca 60 min): 750 kr

3 lektioner om 60 minuter (inom 3 månader): 1800 kr

Lärare: Olle

Bokning: Via mail eller på plats i Shalan

Boknings och betalningsvillkor

Öppna pranayamaklasser höst 2018

Ungefär en gång i månaden inleder Olle morgonen med en halvtimmes pranayamaklass som alla kan vara med på. De här klasserna är öppna för alla som yogar på Shalan oavsett tidigare erfarenhet. Välkommen att vara med!

Tid: Söndagar 8.30-9.00

Datum: Söndag 16 september, 14 oktober och 18 november

Pris: Inget extra för dig som yogar på
klassen efter & gratis för dig som bara vill vara med på pranayaman.

Lärare: Olle

Se schema