• Meditation

En gång/månad, på söndag morgon, har vi öppna meditationsklasser på Shalan. Upplägget passar både dig som är nybörjare och dig med tidigare erfarenhet. Meditationsklasserna riktar sig till alla våra ashtangayogautövare, men också till dig som inte yogar på Shalan – kanske har du gått en kurs i mindfulness, i meditation eller annan yoga, eller så är du bara nyfiken på meditation i allmänhet. Oavsett vad är du varmt välkommen!

Upplägg

En gång/månad erbjuder vi en kortare sittande meditations klass på shalan. Dessa leds av Pake Hall, mindfulnesslärare med lång erfarenhet inom den zenbuddhistiska traditionen. Meditationerna bygger på enklare andningsmeditation och passar både dig som är nybörjare såväl som dig med tidigare erfarenhet. Kanske har du gått en kurs i Mindfulness eller annan meditation och letar efter en plats där du får stöd till att hålla i din praktik. För dig som utövar Ashtangayoga eller annan yoga är sittande meditation ett utmärkt komplement som också kan fördjupa förståelsen för det vi gör på mattan. Meditationsklasserna är gratis för alla som yogar på Shalan, oavsett om du går kurs eller på Öppna klasser. Du är också välkommen att ta med en vän för att prova på en gång utan kostnad.

  • kort introduktion 5 min

  • sittande meditation 25 min

Öppna meditationsklasser hösten 2018

Meditationskuddar i olika storlekar, träpallar och stolar finns att låna. Tänk på att klassen börjar på utsatt tid – kom en stund innan så att du hinner ordna din plats innan vi sätter igång.

Tid: Söndagar 8.30-9.00

Datum: Söndag 9 september, 21 oktober och 16 december

Pris: Gratis för alla som yogar på Shalan!

Testa gratis!
Du som inte redan yogar på Shalan är välkommen att testa denna klass gratis. Dyk upp en liten stund i förväg och säg till Pake att du vill prova på. Varmt välkommen!