• Meditation

På Shalan har vi två meditationsklasser i veckan och dessutom en gång/månad, på söndag morgon. Upplägget passar både dig som är nybörjare och dig med tidigare erfarenhet. Meditationsklasserna riktar sig till alla som praktiserar på Shalan, men också till dig som inte yogar här – kanske har du gått en kurs i mindfulness, i meditation eller annan yoga, eller så är du bara nyfiken på meditation i allmänhet. Oavsett vad är du varmt välkommen!

Upplägg

Varje vecka håller vi två öppna klasser i meditation. En gång/månad erbjuder vi en 30-minuters  sittande meditationsklass på Shalan. Dessa leds av Pake, delägare av Shalan som har över 20 års erfarenhet inom meditation och Mindfulness.
Meditationerna bygger på enklare andningsmeditation och/metta-meditationer och passar både dig som är nybörjare såväl som dig med tidigare erfarenhet. Kanske har du gått en kurs i Mindfulness eller annan meditation och letar efter en plats där du får stöd till att hålla i din praktik. För dig som utövar Ashtangayoga eller annan yoga är sittande meditation ett utmärkt komplement som också kan fördjupa förståelsen för det vi gör på mattan. Vanliga period-/krysskort gäller, men det finns också ett speciellt Meditation/Restorative-kort för dessa klasser – endast 450 kr/10 gånger. Så vill du spara dina vanliga krysskort så köp ett sådant 10-kort!

Meditationsklasserna eng gång i månaden på söndagar är gratis för alla som yogar på Shalan, oavsett om du går kurs eller på Öppna klasser. Du är också välkommen att ta med en vän för att prova på en gång utan kostnad.

  • kort introduktion 5 min

  • sittande meditation 25 min

Öppna meditationsklasser våren 2019

Meditationskuddar i olika storlekar, träpallar och stolar finns att låna. Tänk på att klassen börjar på utsatt tid – kom en stund innan så att du hinner ordna din plats innan vi sätter igång.

Tid: Tisdagar och torsdagar 18.30-19

Tid: Söndagar 8.30-9.00

Datum söndagar: Söndag 24 februari, 24 mars, 28 april, 26 maj och 16 juni

Pris: Kort gäller för de vanliga öppna klasserna i veckan, men söndagsmeditationerna är gratis för alla som yogar på Shalan!

Testa gratis!
Du som inte redan yogar på Shalan är välkommen att testa denna klass gratis. Dyk upp en liten stund i förväg och säg till Pake att du vill prova på. Varmt välkommen!