• Meditation

Varje tisdagkväll har vi öppna meditationsklasser på Shalan. Upplägget passar både dig som är nybörjare och dig med tidigare erfarenhet. Meditationsklasserna riktar sig till alla våra ashtangayogautövare, men också till dig som inte yogar på Shalan – kanske har du gått en kurs i mindfulness, i meditation eller annan yoga, eller så är du bara nyfiken på meditation i allmänhet. Oavsett vad är du varmt välkommen!

Upplägg

Meditationerna leds av Pake Hall, mindfulnesslärare med lång erfarenhet inom den zenbuddhistiska traditionen. Varje klass följer upplägget nedan. Meditationerna bygger på enklare andningsmeditation och passar både dig som är nybörjare såväl som dig med tidigare erfarenhet. Kanske har du gått en kurs i Mindfulness eller annan meditation och letar efter en plats där du får stöd till att hålla i din praktik. För dig som utövar Ashtangayoga eller annan yoga är sittande meditation ett utmärkt komplement som också kan fördjupa förståelsen för det vi gör på mattan. Meditationsklasserna är gratis för alla som yogar på Shalan, oavsett om du går kurs eller på Öppna klasser. Du är också välkommen att ta med en vän för att prova på en gång utan kostnad.

  • sittande meditation 25 min

  • gående meditation 10 min

  • sittande meditation 25 min

Öppna meditationsklasser vår 2017

Meditationskuddar i olika storlekar, träpallar och stolar finns att låna. Tänk på att klassen börjar på utsatt tid – kom en stund innan så att du hinner ordna din plats innan vi sätter igång.

Tid: Tisdagar 18.15-19.15

Lärare: Pake Hall

Pris: Meditationsklasserna är gratis för dig som yogar på Shalan, oavsett om du går kurs eller på öppna klasser.

Övriga priser: 1 klass 100 kr eller 10-kort 750 kr (student 650 kr)

Testa gratis!
Du som inte redan yogar på Shalan är välkommen att testa denna klass gratis. Dyk upp en liten stund i förväg och säg till Pake att du vill prova på. Varmt välkommen!