• Pranayama

Pranayama är den fjärde av ashtangayogans åtta delar och handlar om tekniker som syftar till att balansera sinnet via andningen. En form av pranayama är Ujjayi, den andningsteknik vi använder oss av kontinuerligt då vi praktiserar serierna av asanas i Ashtangayogan. Förutom Ujjayi finns en rad andra tekniker, alla med olika syften och effekter. Liksom när man utövar asanas är det viktigt att skynda långsamt. Pranayama kan praktiseras av alla men bör alltid anpassas individuellt. En fin riktlinje när det gäller pranayama är att den alltid bör vara njutbar. Istället för att pressa oss själva till att bemästra en teknik låter vi andningen stå i centrum för vår nyfikenhet och bana väg för mer närvaro och större självkännedom.

Privatlektioner

Pranayama lärs i första hand ut individuellt av Olle. Du som är nybörjare får med dig grundläggande tekniker och hjälp att etablera en rutin som passar just dig och du som har tidigare erfarenhet får hjälp att ta din praktik vidare. Observera att du behöver binda upp dig på minst 3 klasser och vara inställd på att praktisera på egen hand mellan träffarna.

Bokningsbara tider: Tisdagar och torsdagar mellan 11-15

Pris: 

3 lektioner om 60 minuter (inom 3 månader): 1800 kr*

Efter inledande 3 gånger kan enstaka lektioner bokas till priset 750 kr per tillfälle.

Lärare: Olle

Bokning: Via mail eller på plats i Shalan

*Undervisning i Pranayama ges endast vid bokning av minst 3 lektioner. Läs mer om villkoren nedan.

Boknings och betalningsvillkor

Öppna pranayamaklasser hösten 2018

Vi håller också öppna klasser i Pranayama en gång/månad innan Mysoreklassen på söndagsmorgnar. De här klasserna är öppna för alla som yogar på Shalan oavsett tidigare erfarenhet. Välkommen att vara med!

Tid: Söndagar 8.30-9.00

Datum: kommer inom kort!

Pris: Gratis för alla som yogar på Shalan!

Lärare: Olle

Se schema