• Intro till Mysore Style

Vår Intro till Mysore Style passar dig som vill komma igång med Mysore-style men känner dig osäker på hur det går till. Kanske har du tidigare gått våra kurser eller yogat på ledda klasser; hos oss eller på annat håll. Även du som redan yogat på Mysore-style klasser en tid är välkommen att vara med på denna klass för att få lite mer bakgrund och förståelse för hur formatet fungerar.

Upplägg

På klassen går vi igenom hur formatet fungerar rent praktiskt; vad som menas med drop-in tid, mantra, var man lägger sin matta, värdesaker osv. Vi kommer också att berätta lite om bakgrunden till Mysore-style och vår syn på fördelarna med att yoga på det här sättet. En vanlig missuppfattning om Mysoreklasser är att man behöver ha nått en viss ”nivå” för att gå på dem. I själva verket är det tvärtom: Mysore passar alla, oavsett i vilken fysisk form du är eller vilken erfarenhet du har sen tidigare. Vi brukar säga att det är på Mysore det finns möjlighet att ”ta sin yoga vidare”. Vad menar vi med det? Vad söker vi efter i ställningarna och på vilket sätt kan vi få hjälp att hitta detta på Mysore?

En viktig del av Mysore är relationen mellan lärare och elev. Vi berättar om vår syn på denna, hur vi uppfattar vår roll, lite om vilka olika typer av assistans det finns, och vad som kan ligga bakom vår syn på när det är dags att introducera nya ställningar, modifiera sekvensen eller på annat sätt anpassa yogan individuellt.

Vår förhoppning är att Mysore-style efter klassens slut ska kännas både tydligt och väldigt lockande!

Obs! Den här klassen är teoretisk, dvs kom som du är och lämna mattan hemma. Vi bjuder på te, pratar kring punkterna ovan och öppnar upp för frågor och andra reflektioner.

Intro till Mysore Style våren 2018

Tid: Lördag 12-13.30

Kursdatum: 

24 mars – till bokning

5 maj – till bokning

2 juni – till bokning

 

Lärare: Olle/Carolina

Pris ordinarie: 200 kr*

Pris för dig som redan har kort för öppna klasser: 100 kr*

*Du väljer det prisalternativ som passar dig på bokningssidan.