• Intro till Ashtanga

Vår Intro till Ashtanga passar både dig som är helt ny i yogan, och dig som yogat tidigare men inte på Shalan. Klassen är upplagd som en 4 timmars workshop och du kan välja att gå den som den är eller kombinera den med ett Månadskort för Öppna klasser. Välj det alternativ nedan som passar dig bäst.

Intro till Ashtanga

Vår Intro till Ashtanga passar både dig som är helt ny i yogan, och dig som yogat tidigare men inte på Shalan. Klassen är upplagd som en 4 timmars workshop och är densamma som den inledande introduktionen till Intro inklusive Månadskort, men riktar sig till dig som i första hand är sugen på att prova på, och kanske är mer intresserad av att gå en längre kurs framöver, eller köpa en annan typ av kort.

Under eftermiddagen går vi igenom Ashtangayogans grundläggande tekniker och introducerar solhälsningar, stående ställningar och en kortare avslutande sekvens.  Tempot är lugnt och vi varvar yoga på mattan med lite yogafilosofi, andningsövningar och utrymme för frågor. Vi tar också en kort paus då vi bjuder på frukt och te.

Klassen är tänkt som en introduktion till Ashtanga och att göra dig som är nybörjare bekant med de inledande ställningarna och rörelserna. För dig med tidigare erfarenhet från annat håll är klassen ett sätt att prova på hur det är att yoga på Shalan. Även du som yogat hos oss tidigare är varmt välkommen att vara med på denna klass. Oavsett om du haft ett längre eller kortare uppehåll från yogan är den här klassen ett lätt sätt att bli påmind om grunderna och få inspiration till att komma igång igen.

Under eftermiddagen går vi också igenom om hur det fungerar att yoga på Shalan och du har möjlighet att stämma av med oss direkt om vilken väg som passar bäst just för dig.

Intro till Ashtanga våren 2018

Tid: Lördag 12-16

Kursdatum: 

20 januari – till bokning

17 mars – till bokning

16 juni – till bokning

Lärare: Carolina/Anders

Pris: 450 kr

Intro till Ashtanga inkl Månadskort

Det här alternativet passar dig som vill komma igång direkt på våra Öppna klasser snarare än att gå en längre kurs. Efter den inledande lördagsklassen får du ett Månadskort som gäller för samtliga Öppna klasser på schemat. Du väljer de klasser som passar dig bäst och yogar så ofta du vill. Till de Öppna klasserna krävs ingen föranmälan utan det är bara att dyka upp.

För att välja det här alternativet krävs ingen speciell erfarenhet sedan tidigare, utan upplägget passar både dig som är nybörjare och dig med lång yogabakgrund. Däremot kommer olika typer av klasser på schemat att passa dig olika bra beroende på vad du har med dig sen tidigare, om du har skador eller annat att ta hänsyn till, och om du planerar att yoga ofta eller mer sällan. Under eftermiddagen kommer vi att beskriva de olika typerna av klasser närmare och det finns också utrymme att stämma av med oss vilka av dom som kan passa dig bäst.

För dig som är sugen på att snabbt komma igång på de sk Mysore-Style klasserna finns också löpande speciella Mysore Start klasser som gör steget dit ännu lättare.

Intro till Ashtanga inklusive Månadskort våren 2018

Tid: Lördag 12-16 samt 30 dagars fri yoga på Öppna klasser

Kursdatum: 

20 januari – till bokning

17 mars – till bokning

16 juni – till bokning

Lärare: Carolina/Anders

Pris: 1 250 kr (ordinarie pris för Månadskort, 1500 kr)